Lance Armstrong Foundation Offices | Lake Flato Architects | Architecture



Description from the architects:


After 10 years of leasing space in a corporate office building, the Lance Armstrong Foundation found its permanent home in the 1950s Gulf Coast Paper Co. warehouse in East Austin, an underserved community in the process of revitalization. The design breathes new life and energy into both the building and neighborhood.

The renovated facility provides office space, meeting rooms, dining facilities, an in-house gymnasium, open-air courtyard, and parking for the staff of 62. Future plans may call for adding a community-based cancer-support program to provide direct services to uninsured and underinsured East Austin residents. Achieved LEED Gold certification.

Lake Flato Architects designed a nefice for the Lance Armstrong Foundation in Austin, Texas.







Comments